Gå till innehåll

Medlemsinformation februari 2024

Styrelsen informerar 

Balkongrenoveringen 

Balco, företaget som kommer att utföra balkongrenoveringen, behöver undersöka balkongerna inifrån. Balco behöver få tillträde till alla lägenheter som har balkong vecka 6-7. Mer information kommer från Balco när datumet är fastställt.  

Stäng alltid dörrar 

För att minimera risker för inbrott och skador och öka trygghet i vår boendemiljö lämna aldrig dörrar uppställda och se till att källardörrar går i lås efter dig. 

   Odlargruppen  

Föreningen har ett litet antal pallkragar på gården där vi tillsammans odlar blommor och grönsaker. Vi träffas 13 februari kl 19 för att planera odling 2024. Om du är intresserad av att vara med eller vill veta mer om den gemensamma trädgårdsodlingen kom på träffen, träffa gruppen och få svar på dina frågor.