Gå till innehåll

Medlemsinformation maj 2024

Styrelsen informerar 

Avgiftshöjning 
Balkongrenoveringen leder till att månadsavgiften behöver höjas. Den tidigare aviserade hyreshöjningen på 30 procent delas upp och från 1 juli 2024 kommer månadsavgiften höjas med 15 procent.  


Balkongrenoveringen  
Avtalet är klart med företaget Balco som ska genomföra balkongrenoveringen. Information om startdatum och turordning kommer. 


Parkeringsbolag 
Sedan 16 april 2024 är Avarn Security vårt nya parkeringsbolag. 


Grind vid Skafferiet 
Brf Målarens grind vid Skafferiet ska vara låst för att förhindra skadegörelse och minska obehöriga tillträde till gården. Låset saboteras ofta och grinden förblir olåst. Vi behöver hjälpas åt att låsa den. Det ökar trygghet och trivsel. Fungerar inte låset, kontakta vicevärd Urban Strömberg. 


Cykelpump 
Det finns möjlighet att pumpa däck på gården. Cykelpump finns vid traktorgaraget.  


Städdag  
Lördagen 18 maj har vi gemensam städdag. Vi börjar klockan 10 med att röja i förråd, olja utemöbler och fixa fint på gården. Vi avslutar med att grilla korv tillsammans. Samtidigt får vi information om Grannsamverkan. Alla är välkomna! 


Cyklar 
Alla cyklar kommer märkas med lappar och om du vill ha din cykel kvar behöver du själv ta bort lappen. Alla cyklar som har lappen kvar kommer att slängas 18 maj i samband med städdagen. Även föremål som står löst i källare och på vindar kommer slängas samma datum.